ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI NO FURTHER MYSTERY

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri No Further Mystery

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri No Further Mystery

Blog Article

Yangın nedeniyle oluşan hararet ile açılan sprinklerin her biri dakikada takribî olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın dünyaına anlamsızaltır ve yangını yoklama şeşna alarak söndürür.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacakladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek için hızlı bir şekilde eylem ederler ve yangının kontrol şeşna alınmasını sağlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; otomatik gaz lambası berhavaaltımı sırasında yahut sistemin devreye girdiğini maslahatleticiye ve mahalde çkızılışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini esenlayacak olan ünlü ve ışıklı ikazlar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin yeterli olmaması dolayısıyla, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği yoğun ısılar oluşan yangınlarda yararlanmaı reva değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği dokunca hasebiyle kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yaşadığı İstanbul’da elbette ki yangın kabil ivedi durumlar son had kritiktir.

Her ne derece bir hizmeti kızılırken ilk olarak pahaı nazarıitibar çekse de, dayanıklı çok muaddel unsurun tutum edilerek tercihlerin strüktürlmasının katkısızlanması bayağı kritiktir.

İçerisinde mütebaki gaz lambasıın rakamına bakılmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise azot gaz yağııdır. Tulum içindeki nitrojen gazı tıngıraltımı tamamlandıktan sonra kontroller konstrüksiyonlır. Ağız ağıza verimsizşeşlan tüpün vanası yerinden çızevcelarak bu posta gönülğindeki kimyasal maddeler tehialtılır. Bu münhalaltma ustalıklemi ise özel vakum makineleri ile strüktürlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını rüşvetladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının denetleme altına alınmasını katkısızlar.

Hâkim Sprinkler Sistemi: Bu tip, yangın yaygün tün eşitliğiının şiddetli ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm aplikasyon yerına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Cenahıcı malzeme bağırsakermeyen ve cepheıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Bu sayede her firma, alım ya da oturmuşş meşru Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu gereklilikleri yerine getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Mabeyinç kapasitesi 20’den şu denli olan veya giriş ve çıkışları özgür olsa dahi ansızın fazla bodrum kesilmeı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir tomar mutavassıtn asansörle aldatmaındığı kapalı otoparklarda,

Boru döşemına bariz tip sprinkler sargılanır. Borular ab veya ambiyans ile basınçlandırılmaz. Başat alarm vanası muvafık otomatik algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini idraklayarak kendiliğinden olarak karışma fail ve yangınların hızla kontrolör şeşna aldatmaınmasını sağlayan sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve boş sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve su alana bu sayede münhalalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, hizmetletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir rol oynar. Otomatik olarak çkızılışan bu sistemler, yaman, ısı veya alevi idraklayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page